Posted on Ekim 7, 2015 by in Genel

Tayfun Dalkılıç

Proje Asistanı

Öykü Yenen

Yunanistan, Türkiye, Ürdün, Lübnan ve Filistin, sığınmacıların yeni bir yurt arayışı ve yolculukları hakkında 10 belgesel film yapmak için bir araya geliyor!

Türkiye’den Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü,  Yunanistan’dan Story Doc, Ürdün’den  The Arab Women Media Center, Filistin’den  Young Palestinian Filmmakers Society  ve Lübnan’dan Istanbouli TheatreTyro Association for Artists sizin fikirlerinizle film yapmak için birlikte çalışıyorlar.  Bu 10 film 5 ülkede gösterilecek. Her ülkede 2 kısa belgesel film yapılacak. 16 – 35 yaş arasındakiler bu çalışmada yer alabilir.

Evim, Yeni Evim/Home-New Home Projesi

Anna Lindh Vakfı/Story Doc ve Ortakları